ANTWOORDEN OP VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht antwoord op je vraag niet in de lijst staan, schroom dan niet om het onderstaande contactformulier te gebruiken. Wij zullen ons best doen om je vraag spoedig te beantwoorden.

Dat is mogelijk. Losse bestand in origineel kwaliteit (15-20 megapixel) kosten €34,95 per fotobestand.

Je kan voor onze speciale aanbieding kiezen en alle foto’s in het originele digitale formaat voor €199,95 aanschaffen. Klanten die direct na de shoot gebruikmaken van deze aanbiedingen ontvangen €20,- extra korting. In dat geval kosten alle digitale bestanden in origineel formaat nog maar €179,95.
Je kan ook ervoor kiezen om losse bestanden voor €34,95 per foto aan te schaffen.

Er wordt zowel van de totale groep als van delen van de groep en als er tijd voor is individueel foto’s gemaakt.

Tijdens de shoot worden er tussen 50 tot 250 foto’s gemaakt.
Aantal foto die er worden gemaakt is afhankelijk van je eigen wensen. Indien je bereid bent om extra foto’s na te bestellen, dan zal er tussen 150 tot 250 foto’s worden gemaakt, zodat er een ruime keuze is om foto’s na te bestellen. Indien je alleen interesse hebt in de gratis foto en geen extra foto’s wil nabestellen, dan zal er tussen 25 tot 50 foto’s worden gemaakt.

Huisdieren zijn met uitzondering van honden en reptielen toegestaan. Let op! Honden en reptielen zijn NIET toegestaan.

Neem twee set kleding mee. Het leukste is om een set nette kleding mee te nemen en een set casual. Blauwe spijkerbroeken met witte t-shirts zijn altijd leuk. Daarnaast zijn er voor de dames mooie kleurrijke zomerjurkjes erg leuk om tijdens de shoot te dragen. Probeer kleding zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Voor de individuele foto’s adviseren we donkere kleding of kleding met felle kleuren.
Let op! In verband met moiré-vorming worden kleding met fijne strepen/patronen sterk afgeraden. Tevens het dragen van brillen zonder anti-reflectie coating kan op de foto’s reflectie veroorzaken. Daarom raden wij het dragen van dergelijke brillen sterk af.
Dames, neem je hoge hakken mee, maar wees voorzichtig met de witte vloer, zodat je geen krassen of strepen maakt op de vloer.
Wij zouden ontzettend fijn vinden als je je schone schoenen apart meeneemt en niet met dezelfde schoenen op de witte vloer gaat staan waar je mee naar de studio bent gekomen. Zand en modder onder je schoenen beschadigt namelijk de vloer.

Dat is afhankelijk van aantal personen die aan de shoot deelnemen. Neem in iedere geval meer kledingsets mee. Afhankelijk van de tijd kunnen we kijken hoe vaak er van kleding kan worden gewisseld.

Een PDF-contactsheet is een digitaal bestand van alle gemaakte foto’s in web-formaat en met watermerk. Aan de hand daarvan kan je via onze webshop later foto’s en overige producten nabestellen.

Annuleringskosten van je afspraak kan je via de onderstaande link betalen: annuleringskosten

Indien je al avond-/weekendtoeslag hebt betaald, dan gebruik je voor het betalen van het resterende bedrag van annuleringskosten de onderstaande link: annuleringskosten avond/weekend

  • Kosten voor het annuleren/wijzigen van de afspraak tussen 7 tot 5 dagen voor de fotoshoot: €15,-
  • Kosten voor het annuleren/wijzigen van de afspraak tussen 5 tot 3 dagen voor de fotoshoot: €22,50
  • Kosten voor het annuleren/wijzigen van de afspraak tussen 3 tot 0 dagen voor de fotoshoot: €29,-
  • Eventuele aankopen worden verrekend met de annuleringskosten

Krijg ik bij het annuleren van mijn afspraak mijn toeslag terug?
Voor avond-/weekendtoeslagen geldt geen restitutie.

Helaas kunnen wij geen uitzonderingen maken op de annuleringskosten. Ziekte en andere onverwachte voorvallen zijn erg vervelend, maar blijft eigen risico van de klant.
Wij investeren per fotoshoot €60,- om deze voor jullie mogelijk te maken. Wanneer een afspraak binnen een week voor de shoot wordt geannuleerd, komt er een gat in onze agenda en lijden wij daardoor schade. Om onze fotoshoots voor alle klanten betaalbaar te houden, zijn wij genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen. Hoe vervelend dat ook is, wij vragen je begrip hiervoor.

Afspraken kunnen tot een week voor de fotoshoot kosteloos worden geannuleerd. Daarna moeten wij helaas extra kosten in rekening brengen, omdat wij huur moeten afdragen en personeel moeten betalen. Om binnen een week voor de fotoshoot een afspraak te annuleren dien je via de mail contact op te nemen.

Tot 7 dagen voor de shoot kan je je reservering kosteloos via de link in de bevestigingsmail annuleren. Je ontvangt automatische een bevestiging van je annulering. Na de annulering kun je met de waardebon opnieuw een afspraak maken.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Reserveringen kunnen uitsluitend via het reserveringssysteem worden gemaakt.

Je dient te wachten totdat de gewenste datum wordt vrijgegeven. Daarna kan je reserveren.

Ja, tegen een kleine toeslag van €15,- kan je ook in de avonduren, op zaterdag of zondag reserveren.

Je kan met je waardebon via ons reserveringssysteem een fotoshoot reserveren. Nadat je een reservering hebt geplaatst ontvang je automatisch een bevestiging van je reservering per email toegestuurd.
Daarnaast ontvang je 3 dagen voor de fotoshoot een herinnering van je reservering per email toegestuurd met instructies en nuttige informatie.

Wij bieden geen individuele visagie aan. Je kan wel een workshop visagie volgen vanaf €29,95 per persoon. Minimum aantal deelnemers 6.
Wij beschikken over een visagieruimte. Je kan eventueel ook je eigen make-up meenemen en gebruik maken van onze visagieruimte om jezelf op te maken.
Bij de shoot zit geen visagie inbegrepen.

Toeslag voor kinderen onder 8 bedraagt €15,- per kind.

Aan de fotoshoot kunnen standaard tot 6 personen (boven 8 jaar) gratis deelnemen. Voor extra deelnemers geldt een toeslag van €12,50 per deelnemer.
Voor kinderen onder 8 jaar geldt er een toeslag van €15,- per kind.

Afhankelijk van je wensen duurt een fotoshoot tussen 30 minuten tot 60 minuten. Tijdens de shoot worden er, afhankelijk van de duur van je fotoshoot, tussen 50 tot 250 foto’s gemaakt. Afhankelijk van beschikbare tijd kan er tijdens de shoot zowel individuele foto’s worden gemaakt, als groepsfoto’s en foto’s van delen van de groep.

Bij de shoot zit standaard 1 foto inbegrepen met een shoottijd van max. 30 minuten. De foto ontvang je digitaal. Wil je meer foto’s em langere shoottijd. Kies dan voor een van de andere opties en verleng je shoottijd naar 60 minuten.

Bij de standaard fotoshoot zit een digitaal bestand inbegrepen in origineel formaat.
Alle andere mogelijkheden zijn optioneel en kan aan de hand van gewatermerkte bestanden/PDF-contactsheet via de webshop worden nabesteld. Zie onze webshop voor de prijzen.